Wandelend werken aan wat nodig is.

Ontdekken waar het wringt, wat er belemmert en waar er mogelijkheden liggen om veranderingen tot stand te brengen. Buiten kom je los in lijf en geest, praat je makkelijker en zie je onderweg ongelooflijk mooie dingen: roofvogels in de lucht, Schotse Hooglanders luierend aan de waterkant en een enorme variëteit aan van alles wat steeds weer groeit en bloeit. Alles is continu in beweging. Deze buitenwereld is er ook in jouw binnenwereld; alles is gedrag, gebaseerd op je gedachten. Waarom doe je wat je doet, en kan dat ook anders gedaan en gedacht worden? Je bent nog altijd Baas in eigen Brein.

Al wandelend gaan we samen onderzoeken welk doel je wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. Samen besluiten we welke tools uit mijn ‘gereedschapskist’ met methoden de juiste voor jou zijn om een succesvol coachtraject te doorlopen. Ik werk resultaatgericht, hou van buiten wandelen, ben authentiek en zal je helpen de antwoorden op je coachvraag te vinden.

Een vrijblijvend intakegesprek is altijd gratis. Dat kan telefonisch of tijdens een eerste korte wandeling, daarna besluiten we of we samen aan de slag gaan.

Een individueel coachtraject bestaat doorgaans uit vier coachsessies tijdens wandelingen door natuurgebied De Broekpolder Vlaardingen van ongeveer anderhalf uur. Daar is al mijn aandacht bij jou en jouw verhaal. Ik werk met diverse coaching methoden, zoals NLP, RET, VBT en TA. Gedurende de wandelingen ruim ik tijd in voor oefeningen die we in de buitenlucht kunnen doen. Met huiswerkopdrachten bekrachtig je de ingezette route naar succes. Zo nodig kunnen er nog maximaal drie losse sessies volgen. Wandel met me mee en vindt de weg die er al voor je klaar ligt, vraag me slechts om hem te helpen vinden.

Bij ‘slecht weer’ ben je van harte welkom bij mij thuis en met evenveel plezier kom ik naar jou.

Tarieven:

Volledig coachtraject van 4 wandelingen € 350,- euro

Aanvullende losse sessie 75,- euro

Contact: 

Monika Hoogenbosch

06-28947329